Rochii de mireasa rochii de ocazie, rochii micile printese, accesorii

Alegerea rochiei de mireasa este intotdeauna un moment fermecator. Mireasa va pastra in minte, nu numai imaginea ceremoniei, dar si pregatirile ei, si mai ales rochia de mireasa. Salonul Amarige ofera rochii uimitoare, fiecare dintre ele subliniind individualitatea. Noi ne dorim ca acesta experienta sa fie usor distractiva, fara stres, intr-un mediu luxos. Totul depinde de dorinta fiecarei femei. Intr-un ambient linistit, la o ceasca de ceai sau cafea, cu rabdare puteti proba cate rochii doriti dumneavoastra pentru a va implini visul. Salon Amarige, locul perfect pentru rochia perfecta!

Amarige pour toi - servicii oferite

Consultanta

Vizita in salon se face pe baza de programare. Pentru a va asigura confidentialitatea si confortul, salonul este inchis pe durata programarii. Acest lucru va permite sa va bucurati de intreaga experienta.Fiecare femeie care cauta o rochie de mireasa sau pentru o ocazie speciala, are consultanta privata cu un stilist cu experienta, cu opinie onesta si ajutor in alegerea rochiei care reflecta stilul individual si personalitatea. Indiferent de bugetul dumneavoastra, stil sau tema, alegerea rochiei ar trebui sa fie relaxanta, interesanta si magica.

Retusari

Acordam servicii de croitorie potrivite pentru tinutele dumneavoastra prin intermediul unui retusier cu o experienta de 20 de ani in domeniu.

DARIA KARLOZI

OKSANA MUKHA

IDA TOREZ