Rochii mireasa - Gabbiano, Daria Karlozi, Ida Torez, Pollardi, Oksana Mukha, Strekkoza, Tatiana Kaplun, Kookla, Allure Bridals

Oksana Mukha

Noua colectie de rochii de mireasa din 2018 semnata Oksana Mukha, imbina eleganta stilului european, cu atractia luxurianta a Orientului Mijlociu. Fiecare rochie are un spirit romantic, feminin, amestecand traditia cu un simt senzual. Executate din tul, satin si tafta, in nuante pastelate moi, creatiile deosebite sunt impodobite cu aplicatii delicate si sunt completate de flori lucrate manual si broderii pretioase de perle si cristal.

Pollardi

Povestea marcii Pollardi a inceput in 2012 in orasul spaniol La Baneza prin crearea unui atelier de creatie de catre un grup de designeri si croitori talentati, care tocmai parasisera zidurile universitatii. Designul original al rochiilor de mireasa care respecta tendintele modei, decorarea manuala, taieturile originale si executarea impecabila fac ca aceste rochii sa fie permanent moderne.

Daria Karlozi

Daria Karlozi - este un nume nou in industria de nunta din Europa de Est. Din primele zile ale existentei, au luat un loc demn printre cei mai buni producatori de rochii de mireasa. Fiecare rochie creata de designerii de la Daria Karlozi, este unica. Rochiile sunt o rezultanta a unui stil extraordinar si actual, plin de feminitate, gratie si magie!

Ida Torez

Inocenta si tentatie, linii pure si un stil exclusivist este ceea ce este integrat in noua colectie DIVA by Ida Torez. Detaliile si decoratiunile elegante ale rochiilor semnate Ida Torez, imbina clasicul cu modernul adresandu-se astfel mireselor care isi cunosc valoarea frumusetii lor.

Gabbiano

Colectia Gabbiano are peste 300 de modele originale de rochii de mireasa, create de catre profesionisti si incorporand tendintele cele mai actuale in moda de nunta. Gama de modele Gabbiano este actualizata constant in functie de ultimele tendinte ale modei.

Strekkoza

Dantela si satinul care stau la baza rochiilor marca Strekkoza, revoca imaginea unei printese din basm. Aceste rochii vor face cu siguranta ca "printul" sa cada la picioarele miresei.

Lorange

Rochia de mireasa marca Lorange se detaseaza cu usurinta de alte rochii de mireasa datorita luxului deosebit, natural, unic, sincer si perfect pe care o rochie de mireasa marca Lorange il confera miresei. Lorange - o simfonie de eleganta si lux.

Tatiana Kaplun

Rochia de mireasa marca Tatiana Kaplun intotdeauna arata elegant, deosebit de frumoasa, magica, rezultatul fiind o rochie de neuitat!

Kookla

Rochile de mireasa create sub marca KOOKLA au la baza fusta multistrat cu numeroase tesaturi. Corsetul este sofisticat si poate fi clasic - alb ca zapada, sau scurt, cu dantela delicata si fine modelele de matase ce nu te va lasa indiferent si va surprinde o tenta subtila de ludic si rafinament. Aceste rochii combina clasicul cu ultimele tendinte ale modei. Sic si sensibilitate, gratie si frumusete.

Allure Bridals

Rochiile de mireasa marca ALLURE BRIDALS au la baza un amestec de tesaturi bogate, cum ar fi, satinul si dantela cu detalii foarte fine. Frumusetea rochiilor de mireasa ALLURE BRIDAL este subliniata de detalii: borduri, aplicatii florale, decupaje indraznete ale spatelui si bineinteles o croiala perfecta.